company logo

Centrum nápovědy

Otevřít Matchable
Všechny kolekcePodpora pro hráče a klientyZměnit termín nebo zrušit trénink

Změnit termín nebo zrušit trénink

Tento článek vysvětluje, jak změnit termín tréninku nebo jej zrušit.

Pokud potřebujete trénink zrušit nebo změnit jeho termín, přihlaste se do svého profilu na Matchable, kde uvidíte všechny nadcházející tréninky.

Přejděte na Soukromé tréninky > Vyberte trénink > Upravit > Změnit termín.

Otevře se nové okno, kde jednoduše vyberete nový trénink, datum a čas.

Pokud chcete změnit trenéra, přejděte na Soukromé tréninky > Vyberte lekci > Upravit > Změnit trenéra / Změnit termín nebo Zrušit.